Het Zwitserleven Gevoel, persoonlijker dan ooit.

Maak kennis met Kees, Sterre en Aiky. Elk met hun eigen ambities en dromen. En met hun eigen Zwitserleven Gevoel. Een gevoel dat ze later nog veel vaker willen hebben. Daar draait het in de recent gestarte campagne om: het hier en nu koppelen aan later.

Straks en nu een goed gevoel.

Natuurlijk, het Zwitserleven Gevoel blijft het middelpunt. Maar we laten ook zien wat Zwitserleven nú voor je kan betekenen. Elke levensfase komt aan bod: Kees gaat bijvoorbeeld al bijna met pensioen en kan gaan ‘shoppen’ met zijn pensioenkapitaal. Waar krijgt hij de beste deal? Aiky heeft inmiddels al wat pensioen opgebouwd. Levert dat voldoende pensioeninkomen op, of moet hij bij gaan sparen? Sterre is pas net begonnen, maar wil wel graag weten hoe het zit. Én of het wel duurzaam is.

Duurzaamheid.

Het Zwitserleven Gevoel is onlosmakelijk verbonden met een mooie wereld. We willen allemaal genoeg inkomen hebben om later van te leven, maar wél in een wereld die de moeite waard is. Zwitserleven gelooft dat de financiële sector hier een leidende rol in moet nemen en voert een duurzaam beleggingsbeleid. Die inspanningen worden opgemerkt. Zwitserleven is onlangs door de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) weer uitgeroepen tot de meest duurzame verzekeraar van Nederland.

Deel dit artikel.

Volgend artikel:

Het inzicht van Aiky.